viernes, 18 de mayo de 2012

COMUNICAT A PREMSA 18/05/2012






COMUNICAT A PREMSA 18/05/2012


L’asfixia del comerç local

El nostre alcalde no deixa de sorprendre’ns.

Fa pocs dies, podíem llegir a la premsa i a les xarxes socials la seva assistència a la presentació de Diplab, una iniciativa de la Diputació de Girona, per impulsar l’activitat econòmica de les comarques gironines i la creació d’ocupació.
No obstant des de l’Ajuntament de Llançà que presideix, s’estan prenent iniciatives , per acció i omissió, que el que fan és provocar precisament una situació d’asfíxia als petits comerciants. Per acció, concedint llicències d’obertura a supermercats i altres equipaments comercials amb qui no pot competir el petit comerç local, especialment en costos i en preus. Per omissió, perquè no s’han adoptat mesures de suport o promoció per a que els consumidors optin per fer la seva compra al comerç local.
En definitiva Pere Vila ha posat en mans de les grans superfícies comercials la fi del petit comerç llançanenc, podent considerar les seves paraules com a buides i sense contingut. Pura propaganda.
I per acabar-ho d’adobar , s’intueix la propera obertura , suposadament autoritzada per part de l’Ajuntament de Llançà, d’una nova superfície comercial dedicada a la venda de fruita i carn a l’engròs.




Signat. PSC-PM. Agrupació de Llançà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario